Programmas «Pioneers into practice» dalībnieki vadīs nodarbības par klimata izmaiņām un efektīvu komunikāciju

pioneers into practice

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle projekta Climate-KIC ietvaros uzņem profesionāļu mobilitātes programmas Pioneers into Practice dalībniekus Madalina Doineano Rumānijas un Péter Vigh no Ungārijas.

Madalina un Péter RTU Cēsu filiālē darbosies vairāk kā mēnesi, no septembra līdz pat oktobrim, iesaistoties dažādās RTU Cēsu filiālēs aktivitātēs. Dalībnieki piedalīsies  Zinātnieku nakts 2018 Cēsīs un Karjeras dienas rīkošanā.  Organizēs un vadīs nodarbības RTU Cēsu filiāles studentiem, skolēniem un citiem interesentiem.

Madalina ir pieredzējusi personālvadības speciāliste ar maģistrs grādu Darba un Organizāciju psiholoģijā. Cēsīs viņa strādās ar studentiem, palīdzot viņiem izprast efektīvu komunikāciju darba vidē, darbošanos komandā un kā argumentēti prezentēt savas idejas un ieceres. 

Péter ir klimatu pārmaiņu speciālists. Ikdienā darbojas Eiropas Savienības vides un klimata pasākumu programmā LIFE Ungārijas Nacionālās attīstības ministrijā. Péter RTU Cēsu filiāles studentus iepazīstinās ar Eiropas Savienības aktivitātēm klimatu izmaiņu mazināšanā. Lekcijās kopā ar studentiem diskutēs par iespējām un draudiem attiecībā uz klimata izmaiņām. Apspriedīs jautājumus, kas jāņem vērā nākotnes speciālistiem, lai viņu izstrādātie projekti būtu vērsti uz ilgtspējīgiem, klimatam draudzīgiem risinājumiem.

Vairāk par projektu Climate-KIC var uzzināt: https://www.climate-kic.org