BĒRNU DISCIPLINĒŠANA NO SMADZEŅU DARBĪBAS VIEDOKĻA

Bērnu disciplinēšana

Mūsdienu bērni dzimst iepriekšējā gadsimta vecākiem, kas samezglo bērnu disciplinēšanas jautājumu ģimenē. Disciplīna un robežas, ko bērns drīkst un ko – nē, ir viena no sarežģītākajām lietām, ar ko vecākiem nākas saskarties bērnu audzināšanā. Cik daudz bērnam atļaut, lai neierobežotu viņa personības attīstību vienlaicīgi nokontrolējot to, lai bērns mums nesāk kāpt uz galvas? Kā pareizāk pateikt nedrīkst, lai mazais to sadzirdētu un ņemtu vērā?

RigaBrain īpašnieks un ergoterapeits Pēteris Urtāns uzskata, ka audzināšanā būtisks ir ne tikai pats cilvēks, bet arī laikmets, kurā dzīvojam, ņemot vērā ikdienu un mūsdienu tehnoloģijas, kādas tās ir šobrīd, prasot no vecākiem ātrāku pielāgošanos bērniem. Tāpat jācenšas atrast tiltu un līdzsvaru starp audzināšanas dažādiem līmeņiem – izdzīvošanas un instinktiem balstīto un lēmuma pieņemšanas līmeni.

Mūsdienu bērnu smadzeņu darbība, atmiņa un darba spējas ir fenomenālas, tāpēc bērnu smadzenēm ir jāļauj attīstīties pēc to maksimālas kapacitātes.

Tikšanās RTU Cēsu filiālē, Piebalgas ielā 3

Datums: 01.10.2019.
Laiks: 18.00 – 20.00

Maksa:
Maksājot pirms pasākuma: 10 EUR
1. Maksājumu var veikt caur Paypal:  https://www.eventbrite.com/e/bernu-disciplinesana-no-smadzenu-darbibas-viedokla-tickets-70955446651

2. Apmaksājot rēķinu. Lai apmaksātu rēķinu, lūgums rakstīt pieteikumu uz e-pasta adresi info@rigabrain.lv .

3. Maksājot pasākuma dienā: 12 EUR
Lūgums dalību pieteikt iepriekš, rakstos uz e-pasta adresi info@rigabrain.lv vai rita.bibere@rtu.lv .