RTU Cēsu filiālē jaunais studiju gads sācies ar plašām iecerēm

Jaunais studiju gads Cēsīs

Jauno 2018./2019. gada studiju gadu RTU Cēsu filiālē atklāja filiāles direktora vietnieks Jānis Naglis. Svinīgajā uzrunā Jānis Naglis sveica jaunos studentus ar jaunu dzīves posmu, aicinot izmantot visas iespējas, ko sniedz studijas – gūt jaunas zināšanas un prasmes. Mudinot aktīvi iesaistīties dažādos pasākumos un gūt jaunus kontaktus.

Studiju gada atklāšanas neformālajā daļā studentiem bija iespēja iepazīties ar jaunajiem studiju biedriem, piedaloties dažādu tehnisko uzdevumu risināšanā un erudīcijas konkursā.  

Starp cēsniekiem un studentiem no tuvākās apkārtnes Līgatnes un Priekuļiem, šogad studijas RTU Cēsu filiālē uzsāks arī rīdzinieki. 

Šogad jaunajā studiju gadā iecerēts paplašināt un modernizēt studentu tehniski radošo laboratoriju. Laboratorija tiks papildināta ar aprīkojumu – vairākiem 3D printeriem un 3D skeneri, moderniem instrumentiem dažādu prototipu izstrādē. 

Jaunajā akadēmiskajā gadā RTU Cēsu filiāle piedāvā arī vairākas papildu neklātienes studiju programmas. Konkrētajās studiju programmās pirmais gads norisināsies Cēsīs, bet nākamajos gados studenti studijas turpinās Rīgā.