CĒSU IT MEETUP

cēsu IT meetup

Visi tiem, kuriem tuva IT, programmēšana, jaunākās tehnoloģijas vai dizains, aicināti uz IT meetup Cēsis 22. septembrī plkst. 18, RTU Cēsu filiālē Piebalgas ielā 3.

Tikšanās tēma UI / UX dizains, kas kļūst arvien svarīgāks ikviena jauna IT risinājuma veidošanā vai esošā uzlabošanā.

Ar savu pieredzi dalīsies:

  • Kārlis Kalniņš no Wunder Latvia. Wunder Latvia ir vadošie Drupal izstrādātāji Latvijā. Tas piedāvā uz Drupal platformas realizētus web risinājumus projektiem Latvijā, Somijā, Lielbritānijā, Vācijā, Norvēģijā, Zviedrijā un Beļģijā. Uzņēmums nodrošina klientiem uz starptautisku pieredzi balstītus ilgtspējīgus interneta risinājumus ar augstu pievienoto vērtību klienta biznesam. Uzņēmuma izmantotā Agile izstrādes pieeja samazina projekta riskus un kopējās izmaksas, nodrošinot kvalitatīva un biznesam efektīva risinājuma izveidi.
  • Accenture Latvia viens no vadošajiem IT uzņēmumiem Latvijā un pasaulē. Starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums. Accenture klientu vidū ir tādi uzņēmumi kā Metso, Discovery Networks, Henkel, Kesko, Fastweb, Novartis u.c.
  • Alise Semjonova no Infogram. Veiksmīgākais Latvijas startup uzņēmums, kas piedāvā inovatīvus datu vizualizācijas risinājumus. Lietotāji var radīt dažāda veida diagrammas, kartes, infografikas vienkārši lejuplādējot dokumentu no dažādiem datu uzglabāšanas mākoņiem, vai arī izmantojot Infogr.am API sniegtās priekšrocības.

Piesakies pasākumam: www.facebook.com/events/1696697490363443/