RTU Cēsu filiālē notiks Atvērto durvju diena

Ceturtdien, 6. aprīlī, plkst. 16-18 aicina iepazīt RTU Cēsu filiāli Atvērto durvju dienā. Tās laikā skolēni varēs iepazīties ar RTU Cēsu filiāles studiju programmu piedāvājumu un uzņemšanas nosacījumiem, uzzināt par studiju procesu.

Interesentiem būs iespēja piedalīties informatīvajās un praktiskajās nodarbībās, kas palīdzēs rast detalizētāku priekšstatu par RTU Cēsu filiālē pieejamajām studiju programmām. Datorsistēmu darbnīcā interesentiem būs iespēja gūt iemaņas  mobilās lietotnes izstrādē viedās mājas pārvaldīšanai un uzzināt par vienīgo studiju programma Latvijā «Datorsistēmas» ar specializāciju mobilo lietotņu izstrādē, kas tiek realizēta sadarbībā ar «Draugiem Group».

Interesenti, kurus aizrauj enerģētika un elektrotehnoloģijas Elektrotehnikas darbnīcā varēs iegūt pieredzi elektrisko shēmu lodēšanā un uzzināt vairāk par studiju programmām «Enerģētika un elektrotehnika» un «Elektrotehnoloģiju datorvadība» .

Par produktu dizainu un dizaineru nozīmi produkta izstrādē varēs uzzināt darbnīcā «Materiālu tehnoloģija un dizains», kas sniegs arī praktisku ieskatu studiju programmas saturā, izstrādājot lampu produkta dizainera vadībā.

Paralēli praktiskajām nodarbībām studētgribētājiem būs iespēja tikties ar studentiem un pasniedzējiem, kuri pastāstīs par studiju programmām, studiju procesu un uzņemšanas prasībām gan pilna laika dienas studijās, gan studijām neklātienē.